Qui som

La guia didàctica “Que els teus diners pensin com tu” està impulsada i coordinada per FETS- Finançament Ètic i Solidari, en agrupació amb la Fundació Finances Ètiques i Oikocredit Catalunya, i elaborada per Edualter el 2010.

Durant el 2023, es va millorar la seva adaptació al nou currículum LOMLOE 2020 amb l’Associació d’Ensenyants d’Economia i Empresa.

Aquesta guia s’ha revisat sempre de la mà del professorat, per tal d’aterrar les activitats educatives a la realitat de l’aula. L’any 2017, un grup de docents de les àrees de Socials, Economia, Filosofia i Emprenedoria de diferents instituts de Barcelona, la guia es va posar en pràctica cada activitat a l’aula per acabar d’adaptar els continguts al currículum acadèmic d’aquell moment. Alhora, en 2018 es va fer una revisió en clau feminista per part de Filalagulla.

Aquesta guia ha estat actualitzada amb el suport de la Direcció de Cooperació Internacional i Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona, i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.